Szentpétery Mózes nyerte a 2018-as DobMánia Tábor Dobversenyét!
A Miskolci zenész kisgyermekkora óta dobol és jelenleg a Miskolci Bartók Béla Zeneművészeti Szakgimnázium Jazz-tanszakának basszusgitár szakán tanul. A zsűri tagjai (Bágyi Balázs, Bordás József, Bordás Zoltán, Berdisz Tamás, Korompay Zsolt, Krecsmáry Zsolt) a muzikalitás, kreativitás, technika és a látvány kategóriákat pontozták.
Mózes kimagasló muzikalitása és a “TIME”-ja zenei ideje győzte meg a szakmai zsűrit. Oláh Tamás két ponttal lemaradva lett a második aki Martonosi György tanár úr felajánlásából a 2019-es 24. Dobosok Farsangján Szentpétery Mózessel közös dobshow-al mutatkozhatnak be a nívós szakmai rendezvényen 500 dobos előtt.
A Tam-Tam Dobcentrum, az Audmax Kft. a Natal dobok forgalmazója, és az Artbeat cég támogatásával értékes főnyereményt kap az első öt helyezett amit a IX.DobMánia Táborban vehetnek át.
Köszönjük a a támogatást a hangszerforgalmazó cégeknek, és köszönjük a munkát minden kedves versenyzőnek.

1. Szentpétery Mózes
nyereménye: Ingyen táborozás a IX.DobMánia Táborban, Turkish cintányér a Tam-Tam Dobcentrum felajánlásából, bemutatkozási lehetőség a 24. Dobosok Farsangja nagyszínpadán, Martonosi György felajánlása.

 

 

 

 

2. Oláh Tamás
nyereménye: Natal lábgép pedál az Audmax Kft. Felajánlásából, 5 pár Artbeat hickory Bordás József modell dobverő az Artmeat felajánlásából, bemutatkozási lehetőség a 24. Dobosok Farsangja nagyszínpadán Martonosi György felajánlása.

 

 

 

 

 

3. Klausz Máté
nyereménye: Audio technica m30x. Fejhalgató és Korg beatlab mini pad az Audmax Kft. felajánlásából.

 

 

 

 

4. Borbély Bence Regő
nyereménye: Korg beatlab mini pad Audmax Kft. Felajánlásából.

 

 

 

 

4. Lipták Tamás
nyereménye: Korg beatlab mini pad Audmax Kft. Felajánlásából

 

 

 

 

5. Szin Dorina
nyereménye: Artbeat dobverőtok az Artbeat felajánlásából

 

 

 

 

Köszönjük a munkát minden kedves versenyzőnek!
Balogh Mihály

Berendi Ágoston

Csóka Zoltán

Felföldi Fanni

Hints Botond

Kriger Tamás

Sitkei Bence