Rólunk

DobMánia Tábor
A DobMánia Tábor megalapítója, művészeti vezetője Bordás József, a Magyar Köztársaság Aranykeresztjével kitüntetett dobművész, Artisjus-díjas zenepedagógus. Mottója: “nem dobosokat, zenészeket képzünk”
Bordás József www.bordasjozsef.com
A dobórák stílusokra bontva, szaktanárok segítségével, zenekari gyakorlattal, csoportos foglalkozás keretén belül zajlanak.
Reggel 9-12 óra között, illetve ebéd után 13.00-15.30 óra között a csoportokra osztott növendékek dobórákon vesznek részt, más-más tanár foglalkozásán, ezt követően hazánk kiemelkedő dob-művészei által tartott workshopokat, szakmai kurzusokat látogathatnak.
A dobórák után számos szabadprogram közül választhatnak:  elektromos dobfelszerelés áll rendelkezésre a gyakorlásra, de pihenéssel, sportolással is tölthetik szabadidejüket. A vacsora után a nagykőrösi Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakkollégium udvarán felépített fesztiválhelyszínünkön mindenki számára ingyenesen látogatható koncertet tartunk tanáraink és a növendékek közreműködésével, aminek keretében népszerű hazai előadókat, zenei ikonokat látunk vendégül.
A DobMánia Tábor részvételi díja magában foglalja a szállást, háromszori étkezést, a workshopokat, 5 koncertet, 30 óra dobórát. A táborban 12 éves korig szülői felügyelettel lehet részt venni. A szülőt és gyermekét együtt szállásoljuk el.
A tábor létszáma limitált, ezért csak az első 70 fő jelentkezését tudjuk elfogadni. A jelentkezés csak a részvételi díj befizetésével lesz érvényes.
A táborban órákat illetve előadásokat tartottak:
Berdisz Tamás
Borlai Gergő
Dés András
Csányi Zoltán
Goóz László
Gudics Martin
Jancsovics Máté
Kármán Sándor
Zombori Attila
A tábor vendégművészei voltak:
Abebe „Bebe” Dániel (BackIIBlack)
Alapi István (Edda)
Anda Bálint
Busa Pista
Bűdi Szilárd (Voice)
Banai Szilárd
Csongor Bálint (Subscribe, Useme)
Czutor Zoltán (Belmondo)
DJ Q-Cee
Fekete Jenő
Ganxta Zolee
Gerendás Péter
Karácsony János (LGT)
Keresztes Ildikó
Lucio Dominguez (Kuba)
Lukács Peta (Bikini)
Mező Misi (Magna Cum Laude)
Nagy Feró
Perger „Gustavito” István
Rékasi Attila (Subscribe)
Szendőfi Péter
Takáts Tamás
Tóth Vera
Veres Mónika „Nika”
Zsoldos Béla