XV. Jubileumi Nemzetközi DobMánia Tábor

2024. július 08-14. Nagykőrös

Részvételi díj: 95.000 Ft
Jelentkezési lap: https://forms.gle/LTos8Fbx5mB2cQo78 

A DobMánia Tábor részvételi díja magában foglalja a szállást, háromszori étkezést, a workshopokat, 5 koncertet, 30 óra dobórát. A táborban 11 éves korig szülői felügyelettel lehet részt venni.

 A szülőt és gyermekét együtt szállásoljuk el. A szülő részvételi díjában a napi háromszori étkezés és a szállás is beletartozik.

 A tábor létszáma limitált, ezért csak az első 70 fő jelentkezését tudjuk elfogadni. A jelentkezés csak a részvételi díj befizetésével lesz érvényes.

Jelentkezés menete:
1. töltsd ki a linkre kattintva a jelentkezési lapot
2. a jelentkezési lapon találsz egy linket amin letöltheted a válaszlevelet, benne minden tudnivalóval
3. fizesd be a részvételi díjat
4. küldj egy levelet a dobmaniatabor@gmail.comcímre, hogy megtörtént a befizetés
5. gyere el az év legütősebb hetére, és legyen egy életre szóló élményed 

2024. július 8-14. között Nagykőrösön megrendezendő tábor, egyhetes kurzussorozat, esténként szabatéri nagy-koncerettel,  fesztivál hangulatban, személyesebb, baráti beszélgetésekkel a tanárok, előadók és a táborozók között.

 A dobórák stílusokra bontva, szaktanárok segítségével, zenekari gyakorlattal, csoportos foglalkozás keretén belül zajlanak
Reggel 9-12 óra között, illetve ebéd után 13.00-15.30 óra között a csoportokra osztott növendékek dobórákon vesznek részt, más-más tanár foglalkozásán, ezt követően hazánk kiemelkedő dob-művészei által tartott workshopokat, szakmai kurzusokat látogathatnak.
A dobórák után számos szabadprogram közül választhatnak:  elektromos dobfelszerelés áll rendelkezésre a gyakorlásra, de pihenéssel, sportolással is tölthetik szabadidejüket. A vacsora után a nagykőrösi Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakkollégium udvarán felépített fesztiválhelyszínünkön mindenki számára ingyenesen látogatható koncertet tartunk tanáraink és a növendékek közreműködésével, aminek keretében népszerű hazai előadókat, zenei ikonokat látunk vendégül.

Érdeklődni lehet: DobMánia Tábor művészeti vezetője elérhetőségei: Bordás József +36309756843 

Tantárgyak:

Rock, duplalábgép technika

Modern dumming, lineáris játék

Jazz, négyes függetlenítés

Latin-amerikai groove-ok és fillek

Stílustan

Rudimental technika

Minimál szetten, minimál groove a pop zenében 

Zenekari gyakorlat, koncertszerű előadásmód